Hundkurser i Borås

Om mig


Jag är uppvuxen med alla olika typer av hundar, allt från den arbetande schäferhunden till den utställda Pomeranian. Då mitt hundintresse föddes redan när jag själv var 5 år och jag bodde i en hundintresserad familj så var det aldrig några problem för mig att kunna börja träna hundar och gå kurser med hundarna tidigt. Jag har också haft turen att kunna prova de allra flesta hundsporterna med hundarna då variationen på hundraser har varit stor.


Tävling var aldrig min grej i början då jag hade för dåliga nerver för det, men tidigt 2020 tog jag och Zhiro doftprov och gav oss då också ut för att testa att tävla och träna mattes tävlingsnerver. Idag lever jag med 2 Vita herdehundar som aktivt tränas och tävlas mellan kurserna som jag håller.


Den äldre av hundarna heter Zhiro och honom tävlar jag i Rallylydnad nybörjarklass just nu och Nosework tävlas i TSM klass 2 samt TEM klass 1. Zhiro är en kille med mycket känslor och mycket osäkerhet kring okända människor. Vi har jobbat hårt med detta i ca 3 år och han har verkligen blommat ut.


Ikaros är bara unghund just nu, men han har gjort fina debuttävlingar i både rallylydnad och nosework.


Jag brinner för att hjälpa hundar och människor att förstå varandra bättre och kunna hjälpa hundar och hundägare att ta sig till sitt mål oavsett vad målet är!


På kurser och privatlektioner så jobbar vi med belöningar och positiva metoder.


Jag har följande utbildningar:


Hundinstruktör Royal dog education 2019-2020

Rallylydnadsinstruktör Royal dog education 2021-2023

Blygerhundsinstruktör Attityd hundkunskap 2022

Noseworkinstruktör Hundens hus 2022-2023

hundinstruktör Borås