Hundkurser i Borås


Krista är fantastiskt duktig och pedagogisk. Vi vann en privatlektion av henne , där vi provad på Nosework och blev såpass taggade att vi har fortsatt med nosework efter det. Jätteroligt! Rekommenderar henne varmt.


Marie och IceMin miniatur american shepherd Isa är bara 1 år så vi har hunnit gå valpkurs och unghundskurs hittills. Många bra övningar varvat med lärorik teori. Hos Krista får varje ekipage den tid dom behöver med ev frågor man har, tack vare att det inte är för stora grupper. Det har jag saknat på kurser hos andra tidigare. Mycket uppskattat! Ser fram emot att testa fler kurser hos Krista med Isa!


Anna och IsaJag och min labrador Lovis har gått ett antal kurser hos Krista samt privatlektioner. Första rallylydnadskursen, lugna kursen, nosework steg 1. Alla kurser har gett bra grundläggande kunskap och vi har fått många verktyg att använda i vardagen. Det märks att Krista brinner för hundar och speciellt rallylydnad och nosework. Vilket gör att vi har haft väldigt kul på kurserna! Privatlektioner är guld värt med fullt fokus på just min hund med massa bra tips. Kommer definitivt fortsätta gå kurser hos Krista!


Anna och Lovis

Noseworkurs Borås
rallykurs Mark
Nosework Mark

Jag har en vit herdehunds tik som heter Luna, snart 2 år. Vi har gått rallylydnad och nosework hos Zhiros tassar. Vi är supernöjda med kurserna och har haft en mycket engagerad och duktig instruktör, som ser och förklarar vad som behöver jobbas på, samt mycket positivt till både hund och förare. Jag rekommenderar varmt Zhiros tassar.


Ing-Marie och Luna